Любимият цвят издава сексуалния апетит
Любимият цвят издава сексуалния апетит / Thinkstock/Getty Images

Предпочитаните цветове в облеклото, обзавеждането на дома и дори цветът на колата издават много за желанието за секс у хората.

Червеното например символизира страстта. Хората, които обичат този цвят, умеят да се наслаждават на секса и физическия контакт. Те са склонни към лека агресия спрямо противоположния пол. Ако и двамата партньори обичат червеното, те често експериментират и изпробват нови неща.

Жълтото говори за добре управляван сексуален нагон, а в леглото доминираща роля има другият. Хората, които обичат жълтия цвят, никога не отказват чуждата инициатива и рядко налагат своята воля.

Зеленото е предпочитан цвят от нежните и чувствителни хора. Жените винаги правят секс, сякаш е първият им път, а мъжете винаги са готови да изпълнят желанията на партньорката си. Тези хора са верни на половинката си и трудно се впускат в нови сексуални приключения.

За хората, които обичат синия цвят, сексът е изкуство. Мъжете са като пианисти, леко изследват женското тяло и внимателно изслушват нуждите на половинките си. Дамите се радват на любовната игра също толкова много, както и на секса.

За почитателите на лилавия цвят сексът е губене на време. Дамите са по-загрижени за косата си, отколкото дали партньорът им се наслаждава на секса. Мъжете подхождат към секса като към задължение и не се вслушват в чуждите желания.

Хората, които обичат сивия цвят, са колебливи и несигурни любовници. Те се нуждаят от много време, за да вземат решение и трудно поемат задължения. За тях сексът е начин да се отговори на нуждите и рядко е удоволствие.

Почитателите на розовото са склонни към флиртове и изневяра. Жените най-често обещават повече от това, което дават. Те са незрели в отношенията си с партньора си. Мъжете са склонни да сменят партньорките си често и с радост се впускат в нови приключения с непознати дами.

Хората, които обичат оранжевия цвят, обичат да предизвикват фантазията на партньора си. Любовната игра и нежните докосвания са важни, също толкова колкото и самият акт. (БГНЕС)