/ Gettyimages
Актьорът Итън Хоук, който днес навършва 50 години, и дъщеря му Мая Хоук от брака му с Ума Търман ще си партнират в романтична комедия, посветена на съзряването, съобщава сайтът Дедлайн.

Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук получи първата си роля

Филмът "Revolver", чието заглавие е вдъхновено от едноименния албум на "Бийтълс", проследява историята на Джейн (Мая Хоук) - тийнейджърка, която живее в Анкъридж, Аляска, с баща си (Итън Хоук).

Когато невъзможното се случва - полет от Япония, превозващ легендарната ливърпулска четворка, е принуден да направи неочаквана спирка, местните жители са завладени от "Бийтълмания". Джейн от своя страна крои планове как да изгуби невинността си от Джордж Харисън.

Режисьор на филма ще бъде Андрю Стентън ("Търсенето на Дори"). Сценарият е поверен на Кейт Трефи ("Странни неща"). Публикацията не разкрива подробности около снимките за филма и излизането му на екран.

Една звездна дъщеря по стъпките на мама и татко (СНИМКИ)

Итън Хоук е познат с ролите си в продукции като "Обществото на мъртвите поети", "Живи", "Гатака", "Големите надежди", "Юношество".Мая Хоук е сред звездите на поредицата 

"Странни неща". Младата актриса се е снимала заедно с баща си в минисериала "The Good Lord Bird" за Шоутайм. Най-новият филм с нейно участие, "Мейнстрийм", беше показан премиерно на кинофестивала във Венеция.
БТА