В последно време всички са изключително чувствителни на тема интервенции и всякакви процедури, свързани с разкрасяване. На това стана "жертва" един от символите на 90-те години, певицата Гуен Стефани. Вижте в канала "Брутално" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@blakeshelton @dolcegabbana #nobodybutyou #grammys2020 #grammys Gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on


Певицата се появи на наградите "Грами" в края на декември, където обаче вместо запазената си марка - червено червило, тя заложи на по-"естествено" излъчване, което обаче даде нова тема на критиците. Те просто се чудят какво се е случило с лицето на певицата.
 
Феновете на Гуен Стефани я определят като напълно променена, а затова набеждават пластични операции или филъри. Фотографите запечатаха "замръзналото" изражение на Гуен на не една снимка и именно това стана повод за размишления. От старата Гуен е останала единствено очната линия, която също ѝ е запазена марка.
 
"Лицето на Гуен е станало 99% филъри и 1% кожа", пишат потребители в Twitter, притеснявайки се, че певицата тръгва по стъпките на Мадона. "Красивото лице на Гуен Стефани не може да се движи вече и това ме натъжава", пишат други.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glam alert 🚨 love u @officialdanilohair @gregoryarlt @marielhaenn @robzangardi Gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on


Всъщност фенове на певицата не за първи път критикуват интервенциите ѝ. През април критиците забелязаха устните ѝ, които видимо бяха променили формата и плътността си. Явно обаче на Гуен изобщо не ѝ пука от това.

12 невероятни звездни жени над 40 (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук