Заедно със съпругата си Джоулс те отглеждат пет деца
Заедно със съпругата си Джоулс те отглеждат пет деца / Gulliver/Getty Images
Телевизионният готвач и баща на пет деца Джейми Оливър признава, че отглеждането им е като битка, но обича „да сплотява семейството си”, предаде Контактмюзик.

Марта Стюарт на 78: От подиума до кухнята, от стоковата борса до затвора (ГАЛЕРИЯ)
 
Заедно със съпругата си Джоулс, те отглеждат Попи – на 17 г., Дейзи – на 16, Петал – на 10, Бъди – на 8 и Ривър на 3 години. Попитан дали му харесва да е родител, той отговори: „Ъммм. Да. Искам да кажа, това са „ин и ян” на удоволствието и болката, нали? И това е различна болка в различни етапи от нечий живот. Просто така се случва, че в този момент преживявам всеки етап от живота си. Имам тийнейджъри, имам осем- и десетгодишно дете, а имам и тригодишно дете в леглото си, което играе с дрънкалки наоколо като електрическа змиорка ... Но, вижте, обичам ги. Ние сме много сплотено семейство”, сподели звездата.
 
44-годишният телевизионер настоява, че е дисциплиниращият в домакинството си и не му пука дали децата му го харесват, защото смята, че правилата са много важни.

Звездните бебета с най-странни имена (ВИДЕО/СНИМКИ)

джейми Оливър и съпругата му
Gulliver/Getty Images

Джейми Оливър обича да наблюдава как жена му остарява и казва, че сега е много по-влюбен в нея, отколкото на младини.
 
„Лично за мен е абсолютно удоволствие да гледам как жена ми остарява. А тя става на 45 г. през ноември ... Насладих се на житейското си пътуване с Джоулс, беше страхотно. Определено мисля, че сега съм по-влюбен в нея, отколкото бях тогава...”

Джейми Оливър
Gulliver/Getty Images

И още:

Топ готвачът Джейми Оливър стана баща за пети път (СНИМКИ)

Гордън Рамзи стана татко за пети път (СНИМКА)

Ето колко милиона са спечелили най-големите звезди в Европа

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС