Две звезди „угаснаха от небосклона на Dancing Stars
Две звезди „угаснаха от небосклона на Dancing Stars / снимки: Dancing Stars, Нова тв

След напускането на Елена, поради тежка травма, и Мариан Кюрпанов си тръгна от Dancing Stars тази вечер. Той не успя да се пребори за достатъчно зрителски вот и след оспорван танцов дуел с Албена Михова завинаги напусна редиците на танцувалното шоу.

Топ моделът сподели, че тази вечер е бил на сцената, макар и с ужасни болки. Мариан е получил дискова херния, вследствие на усилените тренировки с Михаела. Те са двойката, изтанцувала 6 абсолютни различни хореографии до момента на напускането си тази вечер.

"Докторката не ме пуска, но аз ще продължа!", каза Мариан, секунди след изпълнението на танца си, все още не предполагайки, че продължение за него и партньорката му няма да има.

"Танцът е барометър на душата на човека - той никога не лъже", каза Галена Великова след представянето на чисто новият му дажйв. "Това момче даде повече от 100% от себе си", допълни още тя. В публиката, за да го подкрепят в този тежък момент, бяха брат му Иван и бившата му "съквартирантка" Ирина Флорин.

Две звезди угаснаха" от небосклона на Dancing Stars
netinfo

А победителката Албена, както винаги, беше истинска фурия. Дори и обраната в коментарите си Галена Великова възкликна: "Ти си абсолютна откачалка на дансинга!"
Призивите на любимия й мъж Тома, който бе в публиката заедно със сина й, дадоха своя резултат и актрисата остана в шоуто, за да даде своя безценен принос и в следващата Седмица на смеха в Dancing Stars 2014.

По-рано вечерта R&B валса на Вензи отново разчувства искрено всички зрители и членове на журито, както и мистър Стани Богат и миналогодишният победител Ангел, които бяха в публиката, за да го подкрепят.

"Аз тебе вижда като мой син", не сдържа емоциите си Алфредо Торес, докато бащински прегръщаше Вензи.

За да покачи градуса на доброто настроение на сцената се появи и паркетният лъв Денди.

Две звезди угаснаха" от небосклона на Dancing Stars
netinfo

"Такъв абсурд!", изкоментира пасо доблето му Илиана Раева с усмивка.

Прекрасната Михаела Филева показа, че пее точно толкова добре, колкото и танцува и изпълни парчето си "Има ли начин?" в дует с рапъра NickName.