Холивуд е пълен с двойки, които съчетават в себе си красота и талант. Пример за това са Моника Белучи и Венсан Касел, които се превърнаха в една от най-емблематичните двойки в киното. Те се ожениха през далечната 1999 година и се превърнаха в еталон за баланс между семеен живот и кариерен път. Тази любовна история продължи до 2013 година, когато двамата обявиха, че се разделят. Плод на отношенията им са две им дъщери - Дева и Леони, пише каналът на Цветелинка Цветанова във vbox7.

Дева е родена на 12 септември 2004 година в Рим, Италия. 16-годишната млада дама е модел и не за първи път се появява на корица на списание. В началото на годината бе част от корицата на Harper’s Bazar и Elle. Дева дебютира като момиче от корица именно за списание Ellе (Италия) в края на 2020 година.

Въпреки крехката си възраст, тя от няколко години е в модния бранш и се снима за различни популярни марки. През изминалия месец Дева сподели в профила си в Instagram рекламно видео на новия аромат на Dolce&Gabanna. То е заснето край морето, а красавицата позира на фона на множество рози, което е и препратка към аромата на парфюма.

Преди броени дни излезе корицата на Vogue Италия, на която Дева позира заедно със своята майка. Няма как да не отбележим голямата прилика между Дева и нейната  майка. Това често е тема на коментар и от последователите ѝ в Instagram, които правят паралел между двете. Това е първата подобна фотосесия на майка и дъщеря. Дева споделя пред Vogue, че е държала проектът да се реализира именно с нейната майка, защото за последен път са се снимали двете, „когато е била в корема ѝ“. На част от снимките майка и дъщеря са с еднакви рокли на Dolce&Gabanna, а косите им са прибрани в семпли прически.