Много хора имат разногласия и водят спорове, които невинаги са основателни. Знаменитостите не са по-различни от нас и често попадат в ситуации, които не завършват прекрасно. За някои спорове феновете разбират след години.

Така например всички бяха много изненадани, когато се оказа, че две култови актриси са в лоши отношения, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Ким Катрал и Сара Джесика Паркър
Gulliver/Getty Images

Двете актриси демонстрираха приятелски отношения десетилетия, но не само на екран, а и в истинския живот. Преди няколко години обаче се оказа, че между двете имало сериозно напрежение.

Ким Катрал сподели в интервю, че заради "Сексът и градът" не е успяла да има деца, а с актрисите никога не били близки приятелки. Драмата стана публична през 2018 г., когато се разбра, че Ким не иска да участва в трета част на "Сексът и градът", но всичко преля, когато Ким загуби близък човек. Братът на актрисата почина, а Сара Джесика Паркър поднесе съболезнованията си с думите: "Скъпа Ким, любов и съболезнования на теб и семейството ти, Бог да благослови брат ти". Катрал обаче не прие изказаните съболезнования, нещо повече. Отговорът ѝ беше толкова груб, остър и краен, че взриви не само социалните мрежи, но и милионите почитатели на "Сексът и градът".

Ким Катрал и Сара Джесика Паркър - врагове? (СНИМКИ)

"Майки ми ме попита днес – кога тази Сара Джесика Паркър, тази лицемерка, най-накрая ще те остави на мира. Твоите непрекъснати опити да установиш контакт са болезнено напомняне колко жестока си – и преди, и сега. Нека се изразя пределно ясно (ако все още не съм го направила) – ти не си част от семейството ми. Не си моя приятелка. Пиша, за да ти кажа веднъж и завинаги да престанеш да експлоатираш трагедията ми с цел да си правиш имидж на "добро момиче". Сара сподели, че е много изненадана от реакцията на Катрал, а по-късно съжали, че тя няма да участва в третата част на филма.

Ариана Гранде и Виктория Джъстис
 
Отдавна се говори, че между Ариана Гранде и Виктория Джъстис има неприятни чувства, макар и те да демонстрираха близост, когато участваха в тийн поредицата Victorious. Твърди се, че Ариана обвинила Виктория, че шоуто е спряно заради нея, а според други слухове, Джъстис си тръгнала от фестивала "Коачела" през 2019 г., точно преди изпълнението на Гранде.

Джилиън Андерсън и Дейвид Духовни
 
Докато героите на Джилиън Андерсън и Дейвид Духовни имаха романтични отношения на екрана в "Досиетата Х" , актьорите често са имали сблъсъци зад кулисите. Днес те са в добри отношения, но Джилиън е споделяла, че определено имало периоди, в които не са се харесвали и понасяли. "Омразата е твърде силна дума. Не говорихме дълго време. Беше интензивно и двамата бяхме инати".

Марая Кери и Ники Минаж
 

Марая Кери е известна с това, че освен уникален вокалист и текстописец, тя е и... дива. С нея звездните скандали не са един или два. През годините е имала вражда с доста певици, сред които Джей Ло и Кристина Агилера, макар двете никога да не са я нападали директно. Е, с Ники Минаж нещата не са точно така. През 2012 г. двете дами бяха част от журито на американско шоу за таланти. Тогава изтече видео, в което се видя, че певиците си подмятат обидни думи, но на екран всичко изглеждаше доста нормално между тях.