Вин Дизел и Скалата се помириха
Вин Дизел и Скалата се помириха / Guliver/Getty Images

Актьорите Вин Дизел и Дуейн Джонсън, известен още като Скалата, които играха заедно във филма "Бързи и яростни 8", се сдобриха, съобщава The Hollywood Reporter, позовавайки се на източници от Universal.

На 70 Хелън Мирън сбъдна мечта, ще играе в "Бързи и яростни"

Кавгата между актьорите на снимачната площадка притеснила ръководството на кино компанията, но шефът на Universal Дона Лангли се отказва да се намеси в конфликта между Дизел и Джонсън. Тя е натоварила със задачата да се изгладят разногласията между двамата на вицепрезидента на студиото и продуцент Марк Суриану, който е успял да ги помири.

Причината за раздора вероятно е била поведението на Дизел, който е също така и продуцент на лентата. Той се задържал прекалено дълго време в караваната си, принуждавайки екипа да го чака. Повечето участници в снимките били свикнали с това, но Джонсън бил раздразнен на колегите си.

Шарлийз Терон сяда зад волана в "Бързи и яростни 8"

На 9 август Скалата пуснал пост във Фейсбук, наричайки колегите си от филма страхливци и смотаняци. Не става ясно за кои негови колеги става въпрос. След това се разбрало, че гневът му бил предизвикан от Дизел, който на свой ред напуснал снимачната площадка след последната сцена с Джонсън.

"Бързи и яростни 8" ще се появи на екраните през април 2017 г.

Вин Дизел и Скалата се помириха
netinfo

Източник: БГНЕС