Има актьори, които наистина са близки – както на снимачната площадка, така и извън нея. Други обаче не могат да се понасят в реалния живот, но понякога им се налага да преглътнат егото си и да работят заедно. Каналът Top Of The Tops във vbox7 показва някои от тях:

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

В сериала „Сексът и градът“ героините на двете актриси са най-добри приятелки. Но в реалният живот отношенията им се развалят, след като Катрал научава, че Сара получава по-голям хонорар от нея.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал
Gulliver/Getty Images

Актрисите от „Отчаяни съпруги“

Отчаяните съпруги са били в постоянно съревнование в реалния живот - коя е по-известна и коя има по-голяма роля в сериала. По време на фотосесия Никол Шеридън е искала да бъде в центъра на снимката, скарва се със създателя на сериала, след което той я съди и я изкарва от актьорския състав. Но най-голямата скандалджийка е била Тери Хачър, която постоянно е „гледала в чуждите обувки“ и е правила проблеми.

Отчаяни съпруги
Gulliver/Getty Images

Бил Мъри и Луси Лиу

По време на снимките на филма "Ангелите на Чарли" Мъри многократно е намеквал, че според него Лиу не е добра актриса. Тя толкова са е засегнала от думите му, че настоявала да го махнат от филма...и успява.

Ангелите на Чарли
Gulliver/Getty Images

Дуейн Джонсън и Вин Дизел

Двамата актьори не са врагове в пълния смисъл на думата, но интервю за „Ролинг Стоун“ Джонсън казва, че е осъзнал, че двамата имат „различен подход към правенето на кино“ и затова не биха участвали в един филм отново.

Вин Дизел и Скалата се помириха

Чад Майкъл Мъри и София Буш

Познаваме двамата актьори от сериала „One three hill“. По време на снимките любовта между тях пламва, а през 2005 сключват брак. Пет месеца по-късно те се разделят, защото Буш открива, че Мъри й изневерил с Парис Хилтън. Макар и разделени, на двамата им се наложило да работят още три сезона в сериала. Надали на София й е било лесно да работи с мъжа, който й е разбил сърцето.

И още:

Как изглеждат „Отчаяните съпруги” днес? (СНИМКИ)

Ким Катрал и Сара Джесика Паркър - врагове? (СНИМКИ)

От пухкавата Хуанита от „Отчаяни съпруги“ до секси мацка: Мадисън Де Ла Гарза

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук