/ Guliver/Getty Images
Бруно Марс и Скепта се присъединиха към изпълнителите, които ще пеят на тазгодишната церемония по връчването на наградите БРИТ, съобщи Контактмюзик.
 
Изпълнителят на хита "24K Magic" и трикратен носител на награда БРИТ Бруно Марс и британският грайм изпълнител Скепта ще пеят на церемонията в зала "02 Арина" в Лондон на 22 февруари заедно с "Литъл микс", "1975", Роби Уилямс и Емили Сандей.
 
"Церемонията за наградите БРИТ се гордее, че привлича международни изпълнители. Развълнувани сме и приветстваме Бруно Марс със завръщането му на сцената, на която ще бъдат връчени отличията.
 
Скепта е местен талант, за него годината бе невероятна - той получи три номинации за БРИТ и с нетърпение очаква да разбере колко награди ще спечели", заяви изпълнителеният директор на "Сони мюзик Великобритания" Джейсън Айли.
 
31-годишният Бруно Марс е номиниран за приза за най-добър изпълнител, докато 34-годишният Скепта е с номинации за отличията за албум на годината за "Konnichiwa", най-добър изпълнител и осъществил пробив изпълнител.
БТА