Британките искат да изглеждат като Бионсе вечер
Британките искат да изглеждат като Бионсе вечер / снимка: Reuters

Повечето британки искат да изглеждат като Бионсе, когато им се наложи да излязат вечер, показва ново проучване във Великобритания. Изпълнителката на хита „Crazy In Love” оглави класацията за най-желана визия от британките за вечерно излизане.

Изследването е направено в Лондон, Манчестър, Ливърпул, Бристол и Кардиф. Резултатите показват, че повечето жени се стремят да заприличат на Бионсе, Черил Коул, Риана и Ким Кардашян, които насърчават естествения външен вид, като в същото време остават бляскави и сексапилни. Изненадващо жените признават, че им отнема повече време да постигнат натурална визия.

В изследването са включени 500 000 участнички, които разкрили „ритуала на приготовление” на британките за съботно излизане. Изненадващо дамите на 40 години харесват подобни дрехи като момичетата между 16 и 20 години, посочва БГНЕС.

67% от анкетираните споделят, че им е необходима цяла седмица за планиране на съботното излизане и поне няколко дни за избора на дрехи. 80% от дамите прекарват между два и три часа в процедури, грим и обличане преди да излязат навън.

Междувременно само преди Бионсе попадна начело и на друга класация, а именно - за звездата с най-странните изисквания. Организаторите на концерта на поп дивата в Лондон разкриха някои от най-нестандартните й изисквания. В нейния списък с желания фигурира охладена вода с температура точно -6,1 градуса по Целзий, специални чинии и червена тоалетна хартия.

Певицата настоявала още да се поставят нови тоалетни чинии, тъй като тези, които използвали Мадона и Риана били прекалено ниски. Също така звездата изисквала преди концерта си в Лондон всички служители да носят дрехи от 100% памук.