Актьорът Джан Яман и моделката Демет Йоздемир отново са заедно! Папараци на турски таблоиди, цитирани от Сабах, са засекли Демет да напуска дома на Джан.
 
Двамата бяха във връзка по време на снимките на сериала "Свободен дух", но след като те приключиха, и отношенията помежду им бяха прекратени. След това Демет Йоздемир имаше връзки с бизнесмена Яман Начироолу, а после и с Керем Бурсин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photo for fans

A post shared by s. (@candem.forevers) on


През февруари пък Джан Яман в интервю заяви, че с Демет не поддържат връзка, но се надява това скоро да се промени. Е, явно вече се е променило и това се потвърждава и от редовните му коментари под снимки на модела в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman) on


Въпреки че една от версиите за първата раздяла на двамата беше "либидото" на актьора, преди време пред турски медии той разказа, че прекарва времето на самоизолация сам. "Опитвам се да гледам на нещата позитивно. Свиря на барабани, тренирам, танцувам танго", разказа тогава той.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜

A post shared by Demet Özdemir (@1demetozdemir) on


Джан Яман е роден през 1989 г. в Истанбул, но корените му са от бивша Югославия. Демет Йоздемир пък е родена през 1992 г. в Коджаели. След като родителите ѝ се разделят, тя и сестрите ѝ заедно с майка ѝ заживяват в Истанбул.