Big Brother Family. Началото!

Big Brother Family. Началото!
Big Brother Family. Началото! / снимки: Old School, sxc.hu

Най-популярният риалити формат се завръща на екрана на Нова телевизия с нова, уникална за световната история на формата концепция. Според статистиката 80% от българските семейства  признават, че не са щастливи; в 40% има случаи на домашно насилие, 38% одобряват възпитанието с шамари. Броят на разводите у нас е скочил двойно през 2008 г.. а България е на първо място в Европа по изоставени деца до 3-годишна възраст. Тази статистика даде основание на Old School и Нова телевизия  да потърсят истините и лъжите в българския семеен модел. И създадоха поредния сезон на шоуто Big Brother, но за първи път Family.

След дълги и наситени с емоции кастинги в четири от най-големите града в страната, те избраха Съквартирантите. Двойките влизат в Къщата тази вечер. Те  ще живеят на обща площ от 1155 кв.м, с двор от 366 кв.м, в който има ресторант, магазин и фризьорски салон. Къщата разполага с четири спални, хол, всекидневна, кухня, трапезария и три бани. Освен скъпи мебели в нея има и две тематични стаи - ангелска и дяволска. Кои семейства ще попаднат там и защо, гледайте от понеделник. 62 камери ще следят движенията им във всеки ъгъл.

Зад стените в Нови хан ще влязат и деца на възраст между 2-, 5- и 7-годишна възраст. И все пак, родителите на всяко дете могат да избират дали то да участва заедно с тях в предаването, дали да бъде с тях през цялото време в Къщата или само през уикендите.

 

Забавни, психологически и физически мисии ще трябва да изпълняват семействата в къщата. Чрез тях зрителите ще определят как различните типове семейства се справят със задачите. С мисиите ще си проличи поведението на двойките в криза, ще изпъкнат нещата, които ги сплотяват и разединяват.

За първи път в историята на Big Brother зрителите ще могат да участват в номинациите. Нарочени за изгонване ще бъдат цели семейства, но гласуването ще бъде отделно за всеки член от семейството. Семейства ще бъдат номинирани всеки понеделник, а събралите най-отрицателен зрителски вот ще напускат къщата в четвъртък.

Броят на участниците в този сезон остава загадка. Още в събота семействата, които успешно преминаха кастингите, бяха настанени в пълна изолация от външния  свят в столичен хотел. Дали всички ще влязат в къщата обаче, продуцентите ще решат  часове преди началото старта.

И все пак, какво да очакват зрителите? Продуцентите повдигат завесата. В къщата ще влязат:

1. Патриархалното семейство

Той е на 38 и е с четири години по-голям от нея. Имат дъщеря и изкарват по 4000 лева на месец. Живеят в „градче със себе си заето, на 20 км от Бургас". Тя има  предишен брак. Той казва, че няма нещо, което не може да свърши, а тя го смята за самовлюбен. Не излизат заедно. Той често е навън, а тя прекарва повече време в къщи. Затова пък и двамата употребяват алкохол. Той тропа с юмрук по масата, а тя изпълнява домакинските задължения с мрачни мисли в главата. И двамата смятат, че сексът е много важен за тяхната връзка. Той е важен и за други връзки и социални контакти, в които тя го подозира. Приема изневярата равнодушно, защото „той все пак е мъж". Той далеч не е толкова толерантен и никога не би простил, но по отношение на собствените си действия няма притеснения. Често се карат  за детето. Той е прекалено строг родител. Заради „освободеността  й", но по вероятно заради първия й  брак, родителите му не я харесват. 

2. Семейство Адамс

Тя е по-голяма от съпруга си с две години. Двамата общо са на 66 години. Имат едно общо дете и едно от предишния приятел на жената. Живеят в собствено жилище в града на тепетата. Той я смята за прибързана и прекалено емоционална, а тя него - за флегма и нерешителен. За него казват, че е нацист, а за нея - че е луда. Смятат себе си за крайни противоположности, но се обичат безумно и са идеални един за друг. Имат бурна и страстна връзка. Веднъж в живота си са се разделяли. Тя се върнала на третия ден, защото не издържала без него. Красиви са и често са обект на желание от страна на противоположния пол. И двамата обичат флирта. Но тя предупреждава, че ще избухне, ако той флиртува с друга в къщата. Той е будист, интересува се от философия, а тя е доста нервна и се страхува от смъртта. 

3. Златна сватба

И двамата съпрузи са на 62 години. Той е интелектуалец и изобретател, а тя - вярната му половинка и благородна лекарка. Имат син, дъщеря и три внучета. Смятат себе си за идеалната двойка, а хората около тях определят любовта им като вечна. Той е моторът  на цялата връзка, обича да е водеща фигура и се дразни от склонността й да му прави забележки. Тя пък се чувства комфортно като втори пилот, въпреки че не харесва избухванията му. Животът им е  изпълнен с мечти за признание и реализация. Обичат да се разхождат вечер в стария град и да си почиват на каменните пейки в театъра. Интелигентни  и уважавани, достолепни хора. Той обича да бъде ухажван и много се дразни, че жена му не обръща достатъчно внимание на външния си вид. Според него често караниците им завършват в леглото.

4. Бохемите

Един порядъчен собственик на ресторант и една не дотам порядъчна актриса. Една много  усмихната и естествена жена, толкова  много, че не обича да носи дрехи. Тя се гордее с това, че може да изкарва пари, които основно харчи за външния си вид. Много добре осъзнава, че привлича отсрещния пол. Смята, че той не я ревнува, но тя него - много. Дава му оценка 10 за секс. Не са си изневерявали и не намират оправдание за такова нещо. Той не харесва в нея това, че е лесно раздразнима и понякога не го изслушва, а на нея й липсва време в брака. Той мечтае за спокоен живот. И двамата не излизат с приятели и не пият. Мъжът влиза в Big Brother Family заради забавлението. В къщата определено ще бъдат център на внимание, защото са интересна двойка и защото от нея струи сексапил. И двамата са под 30-годишни и живеят в град, който не старее. 

5. Заврян зет 

Тя е на 36, той на 37 години. Докарват си около 2000 лева на месец. И двамата имат високо самочувствие за външния си вид и водещото във връзката им е сексът. За него тя е идеалният партньор, за нея - той не е. Тя е по-общителна от двамата и често излиза по женски. Тези двамата не могат да се разберат кой командва в семейството. Тя се дразни, когато той пие, става агресивен, обижда и псува. А той - когато къщата не е подредена. Тя не работи и домакинските задължения са изцяло нейна грижа. Той „помага" като глези децата и й създава още повече работа. Той признава, че е изневерявал, но тя не знае за това. Той се страхува от високо, тя от самотата. Били са на ръба на развод, защото неговите родители не я приемат. Той се чувства като гларус в клетка далеч от морските вълни. 

6. Кокетката и кученцето

Те са млади и имат дъщеря на година и половина. Тя е млада, 19-годишна майка, а той е със седем години по-голям от нея. Живеят с родителите си. Тя за него е идеалният партньор, той за нея - не. Тя има основно образование, а той е по-умният в къщата, защото е завършил средно. Тя често мечтае...да стане известна. Преди е била манекенка, а той - футболист. Така се запознали и се взели. Сега горко съжаляват, че не са продължили професионалните си кариери. Тя приема брака по-свободно и би си позволила няколко връзки едновременно. Излиза често с приятелки, а той остава в къщи при детето. Тя обича флирта, той - не. Тя му е изневерила, той на нея - не.  Тя го плаши с бой, ако флиртува в къщата на Big Brother Family и го ревнува болезнено. Заради съмнения, че й изневерява го удря с метална статуетка по главата. Оттогава често повтаря, за да затвърди урока си. Свекървата  не я харесва, смята я за надута и лоша. Явно снахата й е взела страха, защото не смее да каже повече. 

7. Брак с чужденец

Той е истински джентълмен, а нейната най-голямата грешка е, че се е родила в България. Любовта и уважението са най-важни за тях. Сексът не остава по-назад. Тя е по-общителна, излиза често и е много ухажвана. Двамата харчат много пари за детето, за дрехи, бижута и забавления. На него му липсва единомислие във връзката и се дразни на това, че тя е твърдоглава. Тя пък не приема неговата агресията, нервност и това, че пие алкохол. Заради тези неща се карат много често. Той влиза в къщата, за да угоди на жена си. Тя живее в морската столица, а той е гражданин на чужда държава. 

***

Изненадите започват още ден след старта на предаването - на 23-ти март, вторник, ден след влизането на семействата, на горещия стол пред Ники Кънчев ще застанат продуцентите на Big Brother Family. Всеки от тях ще разкаже своите впечатления за участниците, случки от кастингите и тайните, които само един опитен психолог може да разгадае. Обичайното за формата коментарно предаване „Голямата уста" ще бъде заместено от „двама мъже наполовина" - Иван и Андрей. Неизлъчени кадри, любопитни гости, скандални коментари и първите интервюта на изгонените съквартиранти зрителите ще могат да следят само във „Вечерното шоу на Иван и Андрей".

Big Brother Family. Те влизат в Къщата. Началото - 22 март, 20.00 ч., Нова телевизия.

6 часа

Кадри с Тръмп предизвикаха коментари в социалните мрежи (ВИДЕО)

Кадри с президента на САЩ Доналд Тръмп от срещата на върха на НАТО в Брюксел предизвикаха ...
8 часа

Десислава Радева, Мелания Тръмп и Бриджит Макрон в музей в Брюксел (СНИМКИ)

Съпруги на държавни и правителствени ръководители, участващи на срещата на НАТО в ...
9 часа

В Словения поставиха първата дигитална надгробна плоча (СНИМКИ)

В гробището на словенския град Марибор беше поставена първата дигитална плоча над ...
10 часа

Мъж оцеля седмица в джунглата, ял жаби и папрати (СНИМКА)

Възрастен мъж се изгубил в джунглата в Малайзия и прекарал в гъстите гори седмица. ...
15 часа

Обиди, тормоз и тежки обвинения към Сара Хайланд

Звездата от „Модерно семейство“ Сара Хайланд стана жертва на интернет тормоз. Актрисата ...
16 часа

Разкриха какви филми гледаме в различните части от денонощието

Хората обичат да гледат комедии на закуска, драми по обед, трилъри на вечеря и документални ...
17 часа

Възможно ли е пътуване до далечни планети? (ВИДЕО)

Неидентифицираните летящи обекти са неоспорим факт. Дали част от тях са настина с извънземен ...
18 часа

Шампанско в хладилника? Може, но за кратко

Специалистката от в. "Хъфингтън пост" Мари-Кристин Ослен ни съветва никога да не държим ...
19 часа

Откриха още полезни свойства на шоколада

Международен екип учени от Дания, САЩ и Канада установиха, че консумацията на умерени ...
21 часа

Ан Хатауей ще продуцира комедия за рисковете на модерните срещи

Актрисата Ан Хатауей е обединила сили с базираното в Лондон филмово студио STX Films за ...
21 часа

През 2018-а започват снимките на "Топ Гън 2"

54-годишният актьор Том Круз потвърди слуховете, че е започната работа по продължението ...
21 часа

Джъстин Бийбър се изложи в Ню Йорк (ВИДЕО)

Поп звездата Джъстин Бийбър реши да изненада публиката си в Ню Йорк и да изпее латино ...
21 часа

Отменят европейската премиера на "Жената Чудо"

"Уорнър Брос" обявиха, че европейската премиера на дългоочакваната лента "Жената чудо" ...
22 часа

Фенове на "Реал" вече могат да са верни на отбора и от отвъдното (ВИДЕО)

Фенове на "Реал Мадрид" могат да останат верни на отбора си и след смъртта си. Погребална ...
1 ден

Защо китовете са толкова големи?

Науката най-сетне намери отговор на въпроса защо китовете са толкова големи и защо ...
1 ден

Приключиха снимките на „Ние, нашите и вашите“

След като снимките на най-новия сериал на NOVA „Ние, нашите и вашите“ приключиха, тази ...