Арестуваха Крис Браун - отново за нападение на жена (СНИМКИ/ВИДЕО)
Арестуваха Крис Браун - отново за нападение на жена (СНИМКИ/ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Американският рапър Крис Браун бе арестуван пред дома си в Лос Анджелис. Той е задържан за нападение и заплаха за използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицията в Лос Анджелис.

Арестът му дойде след продължила повече от час драма пред дома на певеца, започнала след обаждане в полицията и сигнал срещу рапъра.

Крис Браун излезе от затвора

Сайтът TMZ съобщава, че сигнала подала Бейли Карън, тазгодишната носителка на титлата „Мис Калифорния", която била чест гост на купоните във вилата на Браун в последните дни.

Тя обяснила, че се възхищавала на бижу от колекцията на певеца, показано на гостите на събирането. Охранител обаче, на когото нейният интерес се сторил подозрителен, вдигнал тревога, а притичалият певец се развикал на гостенката, насочил пистолет срещу нея и я заплашил.

По данни на TMZ, представителите на Браун прибрали мобилния телефон на Карън и поискали от нея да се разпише под задължението да не разгласява случилото се.

Момичето категорично отказало и си тръгнало заедно с приятеля си. След това Карън се обадила на 911 и разказала пред полицията за случката. Това накарало органите на реда да отцепят къщата на рапъра.

Разследват Крис Браун за кражба на телефон

Певецът отказал да пусне в дома си полицаите без съдебна заповед. Накрая обаче предал пистолета и наркотици на полицията. След това бил задържан и отведен в полицейския участък.

През 2009 година Браун нанесе побой на бившата си приятелка - певицата Риана, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни обществен труд. В края на 2010 година премина курс за реабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно дори се помири с Риана.

Източник: БГНЕС