/ Gulliver/Getty Images
Дани Де Вито се готви да се снима във филма "Джуманджи 2" заедно с Дуейн Скалата Джонсън, Джак Блек, Кевин Харт и Карън Гилън, съобщи Варайъти.
 
На 74-годишния Де Вито е поверена роля в продължението на филма "Джуманджи: Добре дошли в джунглата", който е продуциран от "Сони" и се появи по екраните през 2017 г. Той пък е продължение на излезлия по екраните през 1995 г. "Джуманджи" с участието на Робин Уилямс, който вече не е между живите. "Джуманджи" е адаптиран по публикуваната през 1981 г. едноименна детска книга на писателя Крис Ван Олсбърг.
 
Наскоро стана ясно, че в актьорския състав на новия филм, е включена също Акуафина - звездата от "Луди богаташи" ("Crazy Rich Asians"). Ролите на Де Вито и Акуафина във филма не са известни. Близки до продукцията източници обаче увериха, че 29-годишната актриса ще има значимо присъствие в "Джуманджи 2".
 
"Хрумването Де Вито да се присъедини към нас бе като оферта, на която не може да се устои", заяви Дуейн Скалата Джонсън, който се е снимал в предишните два филма от поредицата заедно с Джак Блек, Кевин Харт и Карън Гилън.
 
Режисьор, сценарист и продуцент на новия филм ще е Джейк Каздан, заснел "Джуманджи: Добре дошли в джунглата". Съсценаристи на "Джуманджи 2" ще са Скот Розенбърг и Джеф Пинкнър.
БТА