/ Gulliver/Getty Images
Шая Лабъф и приятелката му Маргарет Куоли са се разделили на фона на отправените срещу актьора обвинения за физическо насилие, съобщи "Холивуд рипортър".

Бившата възлюбена на Лабъф, певицата Еф Кей Ей Туигс, през декември заведе дело срещу него, обвинявайки го в побои, нападение и причиняване на емоционално страдание, припомня изданието.
 

Към обвиненията впоследствие се присъединиха и други бивши партньорки на звездата от "Трансформърс". "Да, Маргарет и Шая се разделиха. Просто всеки от тях реши да поеме по своя път", заяви източник от обкръжението на бившата двойка.
 

Друг източник твърди, че Маргарет е наясно, че може да се сблъска с негативни реакции, ако продължи да излиза с актьора. Маргарет Куоли, която е дъщеря на актрисата Анди Макдауъл, и Шая Лабъф за последен път са засечени заедно след Коледа.

По-рано беше съобщено, че Лабъф ще се подложи на интензивно дългосрочно лечение, от което отчаяно се нуждае, тъй като осъзнава, че има проблеми с алкохола и агресивното си поведение и няма да се справи без специализирана помощ.
БТА