Самоубийство и опит за убийство на дете е основната версия на разследващите за трагедията във Враца. Във вторник в апартамент в града беше открито тялото на млада жена, а до нея - 3-годишното й дете с тежки порезни рани. След спешна намеса на лекарите в "Пирогов", животът на детето беше спасен. Близо 10 часа продължи полицейският оглед. 

Тялото на жената е открит от доведените й деца. Те веднага съобщили на баща си, който бил на работа. Мъжът изпаднал в шок.


Откриха тяло на млада жена във Враца, детето й е тежко ранено

Двамата се разбираха много, нямаха проблеми. Тя обичаше съпруга си и детето. Последно се видяхме в събота вечер”, разказа Михаил Стоянов,  единият от братята  на мъжа, пред NOVA.

„Вчера не ме пуснаха да се кача в апартамента. Имаше кръв по земята. Не може да става дума за самоубийство. Бяха едно щастливо семейство. Врагове също не са имали”, заяви Наско Шопов, другият брат на мъжа.

Второ денонощие нито близките, нито съседите могат да проумеят това, което се случи в блок "Химик" 10. Роднините по никакъв начин не усетили да има напрежение в семейството.

Бащата печелел добре, а и близките му помагали. Семейството скоро се настанило в апартамент под наем и съседите също ги определят като скромни и тихи хора.

Разбрали едва след като дошли криминалистите. Лекарите в болницата пък реагирали бързо и така буквално спасили 3-годишното момченце.

След това социалните работници ще му помогнат то да преодолее стреса, който е изживяло. 

 
NOVA