/ netinfo
Полицията задържа двама мъже, нанесли побой на мъж и млада жена на АМ "Тракия", съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Пловдив.

Около 9.00 часа на телефон 112 постъпил сигнал за възникнал конфликт заради засичане между водачи на два автомобила в района на Карловски надлез на АМ "Тракия" по посока София.

Шофьор наби колежка заради засичане на пътя

Веднага след това шофьорът на "Фолксваген" със софийска регистрация препречил пътя на лек автомобил "Опел" с бургаска регистрация и го принудил да спре.

Двама столичани излезли от колата и нападнали с удари 31-годишния шофьор на Опел-а и 20-годишната му бременна приятелка, след което побързали да се оттеглят. Младата жена е откарана в болница за обстойни прегледи - по данни на лекарите няма опасност за нея и за плода. Медицинска помощ е оказана и на мъжа.

Шофьор удари жена, пречела му да даде на заден ход

Екип от криминалисти на ОДМВР - Пловдив е започнал издирване на извършителите и с помощта на столични полицаи малко по-късно автомобилът бил спрян и пътуващите в него мъже - задържани.

Установена е самоличността им - 57-годишен криминално проявен и 59-годишният му брат, който е настанен в болница за лечение със счупена челюст.

Мъж нанесе побой на младеж, ударил колата му на паркинг в София

Спрямо по-младия е взета 24-часова полицейска мярка за неотклонение.

По случая е образувано досъдебно производство.