Стартираме кампанията за безопасно лято 2021, обяви тя
В готовност сме да започнем летния туристически сезон. Това каза вицепремиерът и министър на туризма в оставка Марияна Николова във видео във Фейсбук.

"Министерство на туризма прие единни правила, които ще важат за всички места за хранене и настаняване, за всички заведения, в това число предложението на Министерство на туризма за начините за влизане в страната и практиките, които получихме са съгласувани със здравните власти", каза Николова.


"Много благодаря на проф. д-р Костадин Ангелов за изключителния диалог. В готовност сме да представим протокола за влизане в страната и той ще бъде съгласуван със здравните власти и със здравния главен държавен инспектор", допълни още министърът на туризма в оставка.

Стартираме кампанията за безопасно лято 2021, каза още Николова.



"В момента всичко е заредено в социалните канали. Видеото вече е достъпно. То беше разпространено и през нашите телевизии. Така че имаме агресивна реклама", изтъкна вицепремиерът в оставка.

Туристическото министерство започва рекламна кампания под наслов „Безопасно Лято 2021“

Марияна Николова уточни, че тази кампания е помогнала за това ние да имаме успешен зимен сезон. "Въпреки пандемията имахме гости от нашите съседи от Балканските страни, които посетиха нашите зимни курорти. Единствено ние работехме", заяви още Николова.