/ БСП
Лидерът на БСП Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на новоприети и възстановили статуса си на социалисти на над 30 софиянци.

София е четвъртият областен град след Пловдив, Варна и Кюстендил, където председателят на БСП лично поздрави новите и завърнали се в партията социалисти. Това е резултат от обявената от председателя на БСП Корнелия Нинова „Национална кампания за прием на нови членове.”
Сред станалите членове на партията са множество успешни млади хора - студенти, юристи, икономисти, инженери, представители на частния бизнес, хора на мениджърски позиции и доказани професионалисти.

След обявяваната преди две седмици от Корнелия Нинова „Национална кампания за прием на нови членове“ десетки пловдивчани се вляха в редиците на БСП, завърнаха се и социалисти, напуснали преди време заради разногласия с бивши ръководства на партията. Примерът им последваха и във Варна и в Кюстендил, а сега и в София. Десетките поддръжници на политиките и реформите в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да подкрепят лидера и левицата.

В структурите на БСП в цялата страна продължават да постъпват молби за членство в партията.