Първи коментар на партия "Има такъв народ" веднага след предварителните резултати от екзит половете на социологическите агенции за предсрочния парламентарен вот в страната. 

"Избирателната активност е по-висока, нека бъдем честни, много по-висока е от тази, която се очакваше. ИТН се представи изключително стабилно, на тези избори ние бележим ръст", заяви Тошко Йорданов.

EXIT POLL: България избра - първи резултати от предсрочния парламентарен вот

Той благодари на всички техни избиратели, които са излезли да гласуват активно през днешния ден. "Това е начинът да се променят нещата в тази страна", посочи Йорданов.

"Рано е да коментираме роли, управление и разговори, тъй като нямаме финалните резултати" , каза от своя страна Станислав Балабанов. 

Не бихме работили с формацията около Делян Пеевски. Мисля, че е казано достатъчно ясно. Господин Трифонов го заяви също няколко пъти”, допълни го Йорданов след въпрос от медиите за възможни бъдещи разговори и коалиции.

"Благодарим на всички избиратели, които показаха, че въпреки цялостния разпад на политическата система, ИТН стои устойчиво, за което сме благодарни на хората. Оттук нататък ще изчакаме финалните резултати", завърши Станислав Балабонов.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня