Две от пострадалите в катастрофата край Плевен снощи момчета са в кома
Две от пострадалите в катастрофата край Плевен снощи момчета са в кома / netinfo
Две от момчетата, които пострадаха при вчерашната катастрофа край град Искър са в много тежко състояние – в кома, те са настанени в плевенската болница. Тази сутрин при друг пътен инцидент край Плевен загина 51-годишен мъж.

Двете момчета са на 16 години. Едното е настанено в САРИЛ, все още е на апаратна вентилация, състоянието му остава непроменено, информираха от пресцентъра на болницата. Другото е в централна реанимация, с черепно-мозъчна травма и множество наранявания на гърди и таз. Третото момче е в лицево-челюстна хирургия, защото е с травма на челюстта. Останалите двама младежи са прегледани и са освободени.

При катастрофа вчера към 18.30 часа, колата, в която са пътували младежите, се е врязала в крайпътно дърво.

При друг пътен инцидент тази сутрин около 7.10 часа на бензиностанцията при с. Гривица по пътя Плевен – Русе на място загина 51-годишен мъж. Той е пътувал със служебен автомобил „Нива”, собственост на „ВиК” – Плевен. Пострадали са още трима души. Шофьорът на втория автомобил, на 35 години, е с контузни рани и фрактура на ляв крак, който вече е гипсиран и мъжът е освободен. 41-годишният, който беше с контузия на главата, също е прегледан, раните му са обработени и той е освободен. В ортопедичното отделение е настанен само третият пострадал – мъж на 48 години. На мястото на произшествието се извършват огледи за изясняване на обстоятелствата около инцидента.


Други новини от Плевен