/ БГНЕС
"При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше за всички. Сега няма хляб за хората, освен за политическите лидери и техните приятели. Всички разбрахме що за стока сте. От тук нататък всяка лоша дума за ГЕРБ на вас ще отнема, а на нас – ще донася по един избирател", това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в декларация от парламентарната трибуна, съобщава БГНЕС.

"Без нас управлението на страната не е възможно. Без ГЕРБ не е възможно да се вземе каквото и да е геополитическо решение, не е възможна съдебна реформа. Това мнозинство не е добре повече да управлява страната. Време е и вие да го проумеете, обърна се Атанасова към депутатите от мнозинството в пленарна зала. Вие, дами и господа, управляващо мнозинство, нямате право вече да се упражнявате върху българския народ. Вие се провалихте", смята тя.

Атанасова се обърна към депутатите от БСП, ИТН и ДБ с въпроса: Срещу какво и за колко продадохте доверието на своите избиратели? Питаме левите и десните избиратели – доволни ли са от нарасналата престъпност, доволни ли са от обедняването?

"Дори президентът Радев ви нарече шарлатани. Мисля да го попитам какво ще каже за думата мародери. Г-н Радев, вашите отрочета използват претекста на войната, за да крадат. Ще ги спрете ли или не можете? Изобщо ще съградите ли нещо? Вашите отрочета засега добре се справят да рушат България. Ще ги оставите ли да разрушат държавата", заяви още Атанасова.

"Ние от ГЕРБ ще се готвим за избори, ще се подготвяме да поемем управлението на страната, ще подкрепяме истински реформи, ще ги подготвяме, защото промяната можем да бъдем само ние", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.
БГНЕС