Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов / БГНЕС
Цветанов раздаде значки и картички в парламента
97288
Цветанов раздаде значки и картички в парламента
  • Цветанов раздаде значки и картички в парламента
Денят на Европа даде повод на лидера на ГЕРБ в парламента Цветан Цветанов да раздаде значки и картички в парламента. Придружен от младежи от партията, облечени в тениски с българското знаме, Цветанов обиколиха и свои, и чужди.

Цветан Цветанов, съпроводен от младежи от ГЕРБ-София, обиколи кулоарите и стаите на парламентарните сили, за да честити Деня на Европа. Раздадоха картички, на които от едната страна беше цитат на Васил Левски "От нас зависи да бъдем равноправни с другите европейски народи", а от другата на Робърт Шуман – "Приносът на една организирана и жизнена Европа към цивилизацията е много важен за поддържането на мирни отношения". И закичиха депутатите със значки със знамето на Европейския съюз.
 

Гордея се с младежите от ГЕРБ-София, които днес в Народното събрание, навръх Деня на Европа, проведоха инициатива под...

Публикувахте от Tsvetan Tsvetanov в 9 май 2018 г.
Цветанов заедно със заместник външният министър Георг Георгиев уважиха опозиционния депутат Красимир Янков: "Не са много младежите, но се надяваме със тази инициатива да стават все повече, може би и бъдещ министър на външните работи. Всичко е възможно". Цветанов се съгласи, че "всичко е възможно, когато имат качества". А Янков се пошегува: "Вие предполагате, друг разполага, г-н Цветанов".
 
Обиколката из парламента на Цветан Цветанов по случай Деня на Европа приключи с началото на пленарното заседание.