/ Пресцентър на ДПС Доган
"Никой не може да отнеме марката ДПС, защото тя е на всички нас и заедно ще запазим единството на общността под ръководството на Ахмед Доган."

Това каза председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров на националната среща на учредители, основатели и доайени на ДПС. Учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС проведоха работна среща и обсъдиха политическата обстановка в ДПС и в страната. Намираме се в сериозна политическа криза.

"Ситуацията в партията ни притеснява, но ние имаме силите и потенциала, имаме идея и кауза и ни дава оптимизъм да запазим партията ни. Да начертаем хоризонта и да възстановим пулса на структурите", каза пред доайените председателят Чакъров.

Пресцентър на ДПС Доган

Той отбелязва, че на ДПС се пада отново честта да изведе страната от тези кризи. "Когато се обръщам официално към служебни премиери и министри виждаме, че комуникацията не е добра, има пълна експресия в зависимости на завладяната държава. Ние трябва да дадем тон всички институции да се събудят", категоричен е Чакъров.

Според него се погазват не само политически норми, а и човешки. "Прекрачват се всякакви човешки измерения. В момента някои хора си мислят, че това е даденост", каза още председателят на ДПС Чакъров и допълни:

"Решенията на ВАС се изпълняват. Но съдът взима решения с аргументи, които ги няма никъде в изборния кодекс и закона. Ние на 27 октомври трябва да работим за демокрацията в България".


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Пресцентър на ДПС Доган