Бизнесменът от Перник разстрелян със 7 куршума
Бизнесменът от Перник разстрелян със 7 куршума / netinfo

7 куршума са изстреляни по убитият тази нощ в Перник 32-годишен бизнесмен Александър Костадинов. Показното убийство е извършено пред жилището на родителите му в квартал „Димова Махала”.

Килърите изчакали Александър да слезе от автомобила си бял Фолксваген „Пасат” със софийска регистрация и изстреляли към него 7 патрона. Куршумите попаднали в главата и тялото. Инцидентът е станал преди полунощ на паркинга пред блок 12 в пернишкия квартал „Димова махала”, където живеят родителите на бизнесмена.

Сигналът за намерено окървавено тяло на асфалта е подаден към 23.45 часа от случайни минувачи. Директорът на пернишката полиция комисар Тодор Илиев съобщи, че разследването работи по пет версии. Според него Александър не е криминално проявен. Съседи твърдят, че Сашо имал бизнес в София, преди две седмици той се върнал да живее при родителите си.

Майката на убития е директор на детска градина в квартала. Бащата и по-малкия брат са работили заедно с Александър. Бизнесменът е разведен. В Перник стопанисваше кафене „Водопада” на централната улица „Търговска”, твърди се, че бил съдружник в заложна къща.