/ Дарик - Враца
Днес на специална церемония Цвети Иванова, която е управител на Областния информационен център във Враца получи престижна награда. Наградата е за лидерство, връчва се за първи път в България и й е присъдена за организаторските й способности при реализирането на кампанията “Ангелска елха”.

Наградата й бе връчена лично от отец Николай Георгиев, който е председател на “Пи Еф България – Общност за помирително правосъдие”, чиято инициатива е “Ангелска елха”. Цвети Иванова за трета поредна година през 2018-та ръководи благотворителната кампания във Враца.

Връчването на наградата.
Дарик - Враца

Дипломите “Доброволец на годината” по повод кампанията бяха връчени на врачанките Ивалина Ангелова и Мария Генадиева. Грамоти за участието си при събирането на подаръците за децата на лишените от свобода, които са във врачанския затвор, получиха също всичките 15 дарители и 11 доброволци. Подаръците бяха раздадени и изпратени на децата на лишените от свобода в навечерието на Рождество Христово.

Участници в кампанията.
Дарик - Враца

През 2018 г. те зарадваха 75 семейства и 25 младежи от поправителното училище към затвора във Враца. Много от тях са изпратили или изказали своята благодарност за получената подкрепа и радост в дните около Рождество Христово.