/ Община Видин
Възпитаниците на Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“ представиха традиционния си Коледен концерт в залата на Видинската симфониета. Сред гостите на събитието беше и кметът на Община Видин Огнян Ценков.
       
Калин Каменов бе гост на празник на пенсионерските клубове във Враца

Младите хора създадоха прекрасна емоционална атмосфера със своите талантливи изпълнения на песни, музика, модерни и народни танци, скечове. Повече от час и половина те забавляваха зрителите, които ги аплодираха силно.
       

Концертът
netinfo

След концерта видинският кмет благодари на учениците, подготвили чудесния Коледен спектакъл и се обърна към техните преподаватели и родители. „Трябва да се гордеете с тези деца. Винаги съм казвал, че няма нищо по-хубаво от това, човек да вижда плодовете на своя труд. Ето, това са децата на английската гимназия, които печелеха олимпиади, образователни, спортни състезания, представиха страната ни в Европейския парламент в Страсбург.

Започна поставянето на коледната украса във Враца

Тази вечер ние се насладихме на едно вълшебство в навечерието на Рождество Христово. Много се вълнувам и съм възхитен от това, което видях“, сподели Огнян Ценков. Той отправи към учениците послание никога да не забравят Видин и родния край, своите преподаватели и родители, като пожела весело настроение, здраве и бъдещи успехи през следващата 2019 година.

Концертът
netinfo
       

Директорът на езиковата гимназия Любомир Георгиев също благодари на талантите за техния ентусиазъм и отлично представяне. От името на Училищното настоятелство бяха връчени подаръци на участниците в Коледния концерт, който е част от празничната програма на Община Видин.