Калоян Вешков ще защитава честта на Козлодуй
Калоян Вешков ще защитава честта на Козлодуй / netinfo

Тази вечер предстои последният - трети, концерт от четвъртфиналната фаза на „Големите надежди".

Калоян Вешков ще защитава честта на Козлодуй, след като вдигна на крака публиката със затрогващо изпълнение на "Моя страна" на Емил Димитров и заслужено беше класиран от зрителите за четвърфиналната фаза.

Бургас ще бъде представен от малката Поля Иванова, която изпълни We Are Тhe World на Майкъл Джексън и Лайнъл Ричи и се класира за четвъртфиналната фаза. „Много малко хора могат да направят толкова чисто изпълнение на живо", беше коментарът на Дивна.

Варна ще разтърси сцената на "Големите надежди" с поредното рокаджийско изпълнение. Радослав Димитров, който още в първия концерт на шоуто предизвика фурор с изпълнението на „Черната овца" на „Ахат", тази вечер отново ще блесне на сцената.

Още една голяма надежда от Търговище се качва на сцената на шоуто. Кристиана Асенова спечели сърцата на зрителите и журито със спиращо дъха изпълнение на италианската песен "Caruso" и се класира за четвъртфиналите на "Големите надежди".

Даяна Гиргинова от Разград ще блесне отново на сцената на "Големите надежди", след като перфектно изпълни „Не така" на ФСБ и убеди журито, че родната рок банда сериозно трябва да помисли за женска версия на песента.

Кои ще са последните четири таланта, които ще продължат напред към полуфиналите, когато състезанието ще навлезе в още по-решителната си фаза, предстои да видим тази вечер в „Големите надежди" по Нова.