Красимир Богданов
Красимир Богданов / ВМРО - Враца
Народният представител Красимир Богданов и общинският съветник от ВМРО Марин Цветков уважиха началото на новата учебна година на децата от Център за специална образователна подкрепа “Д-р Петър Берон“ гр. Враца. Първият учебен ден съвпада и с втората годишнина от откриването на Центъра.

По повод двете събития, децата се включиха в празничната програма, като пристигнаха в района на „Хижата“ над Враца с атракционното влакче на Общината. Като на всеки Рожден ден, и днес имаше торта, която беше осигурена от Красимир Богданов. Той поздрави децата по случай новата учебна година, с обещанието и занапред да помага. На учителите, психолозите и социалните работници, пожела успешна учебна година, удовлетворение от отговорната и благородна професия. Удовлетворение, което най-силно се усеща от постигнатите резултати, усмивките и светлина в детските очи.

В знак на благодарност, директорът на Центъра за специална образователна подкрепа “Д-р Петър Берон“ г-жа Новакова, връчи на народния представител благодарствена грамота.
В празничния 16 септември, Красимир Богданов участва и в откриването на учебната година в СУ „Никола Войводов“ и в СУ „Христо Ботев“ гр. Враца.
 
ВМРО Враца