/ Добри Атанасов
Вратарят от школата на Черно море Стефан Петков се включи в заниманието на представителния тим на “моряците”, съобщава официалният сайт на клуба. Младият талант, пазещ на вратата на “моряците” в Елитната група до 17 години, е поредният млад футболист, повикан в мъжкия тим.

Капитанът на Черно море: Хубаво е, че няма голямо текучество в отбора

Любопитното е, че от всичките 27 футболисти, които бяха представени пред феновете за пролетния дял от шампионата в Първа професионална лига през изминалия уикенд, 11 са продукт от школата на Черно море. Това означава, че 40% от играчите в отбора са собствени кадри.

Това са Георги Илиев, Георги Китанов, Мартин Костадинов, Мартин Минчев, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Лъчезар Йорданов, Емил Янчев, Петър Вуцов, Мартин Дичев и Виктор Попов. Иначе отборът продължава да се готви на пълни обороти за подновяването на шампионата. Варненци приемат тима на ЦСКА тази събота от 15:00 часа на стадион “Тича” във Варна.

"Черно море" с победа и над "Дунав"

Билетите за двубоя са шест лева и ще се продават от днес (13 февруари) до петък (15 февруари) от 10 до 17 ч. в офисите на администрацията на стадион “Тича”. В деня на мача - 16 февруари, билети могат да бъдат закупени от 12 часа от касите на клубното съоръжение на варненци.
ПФК Черно море