/ Дирекция Спорт, община Варна

На 15 април стартират Откритите работнически спортни игри за Купата на Община Варна, съобщава Дирекция Спорт. Основни организатори и тази година на спортния форум са Община Варна, Българска работническа федерация „Спорт и здраве“ и Работнически клуб „Спорт и здраве - Варна 2016“.

В програмата са включени турнири по мини футбол, волейбол, плажен волейбол, тенис на маса, стрийтбол и дартс, които ще се проведат от 15 април до 30 май. Целта на това голямо спортно събитие е да даде възможност на участниците от държавните учреждения и частни предприятия да се включат в спортен тиймбилдинг, демонстрирайки своите умения не само на работните си места, но и на спортните терени.

Участващите фирми и учреждения се състезават, както за призовите места по спортове, така и за определяне на комплексен победител на Игрите. Награждаването на победителите от всички видове спорт ще се извърши на официалната церемония по закриване на Игрите на 30 май.

Подробната програма по всички видове спорт, както и информация за участниците и текущи резултати можете да намерите на сайта на Българската работническа федерация “Спорт и здраве“ https://bwsf-bg.org/bg и по-конкретно на страницата: http://event.bwsf-bg.org/event/c65ad22d/bg/sports.

Дирекция Спорт, община Варна