ФК Верея играе контрола срещу Лудогорец във вторник
ФК Верея играе контрола срещу Лудогорец във вторник / ФК Верея

Отборът на ФК Верея заминава на подготвителен лагер в Смолян. Във вторник старозагорският тим ще играе контрола срещу шампиона Лудогорец, а двубоят е от 10,30 часа сутринта на стадиона в Смолян. ФК Верея ще остане на подготовка в планинския град до 29 юни.

"Това ще е най-тежката част от подготовката за самите футболисти", заяви старши - треньорът на старозагорския тим Живко Желев.

Желев коментира и представянето на отбора в контролата срещу Литекс, която завърши 2:2 в Тетевен.
"От първото полувреме съм доволен от доброто представяне, защото Литекс са добър отбор. По нищо не им отстъпвахме и дори на моменти успявахме на контраатаки да ги изненадаме. Не случайно водехме в резултата след края на първото полувреме. След почивката направихме доста смени и за съжаление бяхме надиграни и не стояхме по най-добрия начин на терена след като губехме в резултата. Радостно е, че успяхме да изравним в края на мача. Доволен съм от включването на новите попълнения, но имам забележки към футболистите които са в отбора от 1 година и за жалост те не се представиха по начина който се изисква от тях", каза Живко Желев.