ФК Верея и Черноморец завършиха 0:0
ФК Верея и Черноморец завършиха 0:0 / ФК Верея

ФК "Верея" и "Черноморец" завършиха 0:0 в среща от 25-ия кръг на първенството на "Б" група пред 200 фенове. Мачът не се отличи кой знае с какви футболни достойнства, но по-активният отбор бе този на домакините.

През първото полувреме нямаше сериозни положения пред вратарите. До 15 - та минута гостите отправиха два удара към вратата на Ел Каруби чрез Христов и Танев, но топката минаваше край вратата. След това старозагорци натиснаха и в 16-та минута Георги Стефанов отправи удар от фаул, но вратарят на бургазлии внимаваше и успя да улови топката. Три минути по -късно Идризов стреля от наказателното поле, но топката премина над напречната врата на гостите. В 30-ата минута халфът на ФК "Верея" Милен Митев навлезе в наказателното поле и при опита си да изчисти топката защитник на "Черноморец" извърши нарушение и домакините претендираха за дузпа, но реферът Георги Игнатов не отсъди наказателен удар.

След почивката в 50-ата минута защитникът на Верея Петко Ганев се включи в атака и отправи удар от 10-ина метра, но стражът на гостите изби. В 64-та мшинута резервата Баев нахлу в пеналта на гостуващия тим и центрира, но топката беше изчистена от бранител.Оливие Харуна стреля от десетина метра в 69 - та минута, но ударът му беше спасен. В края на мача Диян Христов от гостите стреля от 12 метра но Ел Каруби се справи със ситуацията.