до ре ми
до ре ми / netinfo
„До Ре Ми в пелени“ кани най-малките любители на операта на вълнуващо пътешествие на крилете на музиката.

С класически произведения от цял свят мъниците от 0 до 3 годинки ще преплуват хубавия син Дунав, ще танцуват неаполитанска тарантела и виенски валс, ще подремнат с руски приспивни мелодии, ще играят и ще се забавляват. Малки пътешественици, очаква ви незабравимо музикално приключение с „До Ре Ми в пелени 3!
 
„До Ре Ми в пелени -3“-опера за бебоци на:
11 ноември /събота/, 15 ноември /сряда/, 23 ноември /четвъртък/
11.00 ч., Фоайе Опера ет.1
Режисьор Росица Костова
 Асистент-режисьор Пенка Александрова
 Участват:
Нина Димитрова, Нели Нечева, Теодор Петков, Никола Марулев
Съпровод на пиано
Светлана Денева, Полина Влахова
 Камерна формация „Трио Реверанс“

„Всеки родител знае, че децата са истински изследователи. Концертът за бебета „До-ре-ми в пелени“ ще отведе малките откриватели от 0 до 3 годинки във вълшебната вселена на класическата музика.

Един истински класически концерт с едни от най-популярните оперни и инструментални  произведения, изпълнени от трио „Реверанс” и солистите на Държавна опера-Стара Загора.

Концерт, в който малките изследователи са не просто слушатели и зрители. Заедно със своите родители, малчуганите се включват според възможностите и желанието си в различни игрови активности, развиват усета си за ритъм и звукови възприятия, общуват с нови приятели, запознават се с чудновати оперни герои и така откриват магичния свят на класическата музика. Защото да попаднеш в Операта е едно необикновено и вълнуващо приключение!”