Берое отстъпи на Спартак (Плевен) в контролна среща
Берое отстъпи на Спартак (Плевен) в контролна среща / beroe.bg, архив

Отборът на Берое допусна първа загуба след отпадането от европейските клубни турнири през юли. Старозагорци отстъпиха с 0:3 на Спартак (Плевен).

В отсъствието на националите Иво Иванов и Благой Макенджиев наставникът Петър Хубчев даде шанс на голяма част от резервите. Старозагорци обаче имаха серия от възможности да отбележат гол, но не се възползваха.

Попаденията за Спартак (Плевен) отбелязаха Цветан Тодоров в 34-та минута, Преслав Антонов в 51-та минута и Иван Денков в 90-та минута.

"Някои от тези играчи няма да играят много. Не съм доволен от младите футболисти в този мач. Ако въобще трябва да се оправдавам с нещо за този резултат, това са тежките тренировки.

Последната от тях беше сутринта. Подготвихме се много добре, но тук е въпрос на майсторство, това не би трябвало да ни е оправдание. Иначе 4-5 дни тренирахме много добре", заяви след двубоя старши треньорът на Берое Петър Хубчев.

Той коментира и темата за контузения Атанас Зехиров. Футболистът пропусна последния двубой на старозагорци, под въпрос е и за предстоящия мач с Лудогорец след седмица.

"Нямам информация за състоянието на Атанас Зехиров. Той тренира по специална програма в София. Трябваше днес да е тук, но явно в понеделник ще се появи. Всеки ден чета от пресата какво се случва с него, но от лекаря са ми съвсем различни информациите за състоянието му", завърши Хубчев.