/ БГНЕС, архив
Поредно обещание: Ремонтът на
95150
Поредно обещание: Ремонтът на
  • Поредно обещание: Ремонтът на
Поправките на ремонтите в София са вследствие от ефективния контрол, който Столична община упражнява. Това стана ясно от думите на зам.-кмета по транспорт Евгени Крусев, който призна, че той лично не следи постоянно работата по пътните рехабилитации, но надзорните фирми извършват проверки.
 
Пак ще пренареждат паветата по бул. "Дондуков"

След като приключат ремонтите в София, идва ред на поправката. "Защото има ефективен контрол. И всичко, което не се изработи както трябва, се връща на изпълнителя, за да си го поправят. По начин, който отговаря на проекта, на изискванията и на високите стандарти, които има", обясни зам.-кметът.
 
Големите ремонти в столицата приключват до края на ноември

Между споровете за това дали се пренареждат отново паветата по бул. "Дондуков" или обновлението не е съвсем приключило, Крусев обеща, че след десет дни се пуска движението по булеварда.
 
Крусев увери, че на 20 ноември ще приключи ремонтът по бул. "Княз Александър Дондуков", който всъщност трябваше да е готов още преди месец.
 
Столична община още не е платила за ремонтите през лятото

Междувременно кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че общината още не е платила за основните летни ремонти, тъй като в момента се правят огледи и текат процедури по приемане на обектите.