Няколко столични квартала без вода в сряда

Няколко столични квартала без вода в сряда
Няколко столични квартала без вода в сряда / netinfo

Във връзка с реконструкция на уличен канал и водопровод в кв. „Модерно предградие” в сряда от 09.00 до 21.00 часа е необходимо временно прекъсване на водоснабдяването в района между ул. „Майстор Манол”, ул. „Цариброд”, ул. „Годеч” и ул. „Връх Манчо”. При продължаване на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майстор Манол” и ул. „Връх Манчо”.

От 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в и кв. „Горубляне” в района между ул. „Селището”, ул. „Видлището”, ул. „Искър” и ул. „Петър Дипларов”, където ще се извършат превключвания на главен канализационен клон. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Селището” и ул. „Искър”.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи в гр. Нови Искър, кв. „Славовци” на отново в сряда от 09.30 до 21.30 часа е необходимо временно прекъсване на водоснабдяването в гр. Нови Искър - кв. „Славовци” и кв. „Кумарица” . При продължаване на работите над 12 часа ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Хаджи Димитър” и ул. „Светлина”.

Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.