/ DarikNews.bg
На 15 декември 2017 г. (пeтък), във връзка провеждане на степ тест за проверяване на налягането във водопроводната мрежа  на ул. „Иларион Макриополски“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Иларион Макриополски“, ул. „Космонавт“, ул. „Москва“
бул. „Варна“ от ул. „Несебър“ до ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Средна гора“
кв. „Св. Стефан“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител“ ъгъла с ул. „Тракия“; ул. „Стефан Стамболов“ ъгъла с ул. „Несебър“.
 
На 15 декември 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на редуктор за налягане на ул. „Искър“, с. Мало Бучино  се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
Вилни зони „Пладнище“ и „Симоница“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Родопи“.
 
На 15 декември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Явор“, кв. „Суходол“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Явор“, по ул. „Овче поле“ от ул. „Перла“ до ул. „Градина“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Овче поле“ ъгъла с ул. „Явор“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.