Без вода във вторник в „Драгалевци и Гео Милев
Без вода във вторник в „Драгалевци и Гео Милев / netinfo

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода" се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по някои улици в кв. „Драгалевци".

Във връзка с реконструкцията на уличен водопровод по ул. „Сан Стефано" на 19 май 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в района по ул. „Васил Априлов" от ул. „Оборище" до ул. „Марин Дринов"; по ул. „Велико Търново" от ул. „Васил Априлов" до ул. „Проф. Асен Златаров". Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Васил Априлов" и ул. „Оборище".

Във връзка с изграждане на шахта за редуциране на налягането в кв. „Гео Милев" на 19 май 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в района между бул. „Цариградско шосе", ул. „Николай Коперник", ул. „Гео Милев" и бул. „Ситняково". Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на пазара „Ситняково" и кръстовището с ул. „Николай Коперник" и ул. „Хемус".

"Софийска вода" се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 21 21.

Интернет сайтът на дружеството http://www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.