В Ямбол набират кадрови войници
В Ямбол набират кадрови войници / netinfo
Обявен е конкурс за 43 вакантни длъжности за войници във военно формирование 26240 – Сливен. Кандидатите е необходимо да притежават образование, съответстващо на изискванията на длъжността и да не са по-възрастни от 28 (41) години.

 Кандидатите за войници, спечелили конкурса се приемат на военна служба, ако към датата на сключването на договора за военна служба не са навършили 28 (41) години.  Те трябва да са изпълнявали военна служба (кадрова военна служба) във въоръжените сили и не са били освободени  от нея по дисциплинарен ред. Кандидатстват трябва да са годни по медицинските стандарти и психологично пригодни за военна служба, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер и срещу тях да няма образувано наказателно производство за умишлено престъпление от общ характер, да нямат друго гражданство и да не са освобождавани от военна служба поради наложено дисциплинарно наказание „уволнение”.

Кандидатите подават документи във Военно окръжие – Сливен в срок до 30 юни 2017 г. Конкурсът ще  се  проведе за  времето  от 11 до 15 септември 2017 г. във военно формирование 22220 – Сливен.

Документите на желаещите да кандидатстват за военна служба им се предоставят от Военно окръжие – Сливен.