Единият бандит заплашва, другият тършува
Двама мъже - единият маскиран и с пистолет, а другият с нахлупена качулка обраха продавачка на денонощен магазин на пл. "Гривица" в Шумен.

обир
netinfo

Инцидентът станал около 02:30 часа вчера, а апашите задигнали 1000 лева.

Маскиран
netinfo

Маскиран
netinfo


Всички снимки по случая - ТУК

Собственикът Георги Русев обясни, че в обекта влезли двама мъже. Първият бил с качулка и разглеждал стоката. Взел нещо и го платил. В този момент влязъл втори - маскиран, и заплашил продавачката с пистолет. В този момент първият "клиент" минал зад гишето, за да вземе съдържанието на касата. След това си тръгнали, а продавачката натиснала паник бутона и повикала полиция.

обир Шумен
netinfo

Разпознавате ли един от мъжете, обрали денонощния магазин?

Освен оборотните пари, изчезнало и портмонето на продавачката, в което имало 150 лева, лична и дебитна карта. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Маскиран
netinfo


обир Шумен
netinfo


Преди 4 години в друг обект на същия собственик - в кв. Добруджа, отново стана подобрен обир. Тогава бяха задържани 4 младежи, задигнали пари и стока от магазинчето.

Задържаха четирима младежи, извършили въоръжен грабеж

Ако разполагате с информация за самоличността и местонахождението на някой от извършителите, подайте сигнал на телефони 054 800-588, 054 877-221 или на телефон 112. Анонимността Ви е гарантирана.