Детска занималня “Усмивки” отвори врати в Търговище
Детска занималня “Усмивки” отвори врати в Търговище / netinfo
Частна детска занималня “Усмивки” отвори врати в Търговище. На официалното откриване присъстваха представители на общинска администрация и общински съвет, много деца и приятели на екипа, захванал се с това ново за града начинание. Кръстница бе Светослава Русева – “връзки с обществеността” в Община Търговище.

Според директора на детска занималня “Усмивки” Светла Храброва, обучението и образованието на децата може да бъде приятен и пълноценен процес, а не задължение. Най-важното е у детето да създаде любов към учението, то да се превърне в потребност, а не в задължение. Правилното разпределяне на задачите и запълването на времето с разнообразни и полезни дейности, създава чувство за пълноценност, стабилност и удовлетвореност, смята още тя.

Частна детска занималня “Усмивки” предлага групови занимания с подготовка за следващия учебен ден, индивидуални занимания, почасово гледане на дете в група и индивидуално, индивидуални консултации по предмети, арт студио, спортни занимания, екскурзии и летни лагери и др.