Б. Борисов: Корупцията е най-големият бич в България
Б. Борисов: Корупцията е най-големият бич в България / netinfo
Б. Борисов: Корупцията е най-големият бич в България
20758
Б. Борисов: Корупцията е най-големият бич в България
  • Б. Борисов: Корупцията е най-големият бич в България

Корупцията и назначаването на свои хора във властта е най-големият бич в момента в България, това заяви, при посещението си в Шумен, неформалният лидер на ПП ГЕРБ ген. Бойко Борисов. Той присъства на откриването на Паметник на репресираните от тоталитарните режими. Мемориалът бе открит от областният лидер на ГЕРБ Веселин Златев и областният председател на Съюза на репресираните Цветан Цанински. Венец в памет на репресираните поднесоха мажоритарният кандидат на ГЕРБ - Шумен Димитър Александров и водачът на пропорционалната листа Ивайло Тошев.

По време на церемонията Бойко Борисов каза, че този мемориал е посветен на хората, които са дали живота си за демокрацията. В тяхна памет възмездие трябва и ще има, подчерта Бойко Борисов и заяви: „Възмездието можем да го дадем само ние, защото вече сме го показали. Шансът е ние да подберем правилните хора и аз да ги контролирам за да не крадат".

Автори на паметника са шуменският художник Бехчет Сали Данъджъ и арх. Валери Колев. Мемориалът е разположен в Градската градина в Шумен.

Какво още каза, по време на откриването, Бойко Борисов чуйте в прикачения файл.

http://gerb.bg