До 24 ноември остава затворен бул. „Велико Търново” в Силистра
До 24 ноември остава затворен бул. „Велико Търново” в Силистра / netinfo
Заради основен ремонт на пътната настилка до 24 ноември остава затворен бул. „Велико Търново” в отсечката между светофарите на „Е.ОН” и „Оргтехника” и ул. „7 септември” в отсечката между светофарите на „Оргтехника” и бившето предприятие „ДАП”. Местата са сигнализирани със съответната маркировка.

Движението на превозни средства ще става по обходни пътища. Определени са корекции в маршрутите на някои линии: маршрута на автобусна линия № 6 ( Центъра – Гробищен парк ) да преминава по улиците “Бойка войвода” – бившето заведение “Еленчето” – “Петър Бояджиев”; автобусни линии № 2, 2а и 5 да ползват като крайна / начална спирка – спирка “ДАП” ( по ул.”7 – ми септември” ); областните и републиканските автобусни линии, движещи се в посока с.Средище в права и обратна посока, да се движат по следния маршрут: автогара Силистра – ул.”Македония” – светофарите на старото МВР – ул.”Добрич” – посока с.Средище.

Остава в сила забраната за движение в Силистра на товарни автомобили с обща маса над 3,5 тона, предупреждават от общинските дирекции по устройство на територията и икономика.