Кирил Кирилов и Мирослав Трифонов
Кирил Кирилов и Мирослав Трифонов / снимка: Петър Тодоров
Осем известни и успели българи ще участват в мотивационния семинар "Вдъхнови ме", който ще се проведе следващата седмица в Пловдив.

Под формата на кратък монолог всеки лектор ще разкаже как е успял в своята област и каква за него е цената на успеха, обяви в интервю за Дарик един от организаторите и ротарианец Мирослав Трифонов.

Сред известните личности са планинският ултрамаратонец и ориентировач Кирил Николов-Дизела, писателят Александър Секулов, уебдизайнерът Георги Линков и др.
 
"Чрез събитието целим да покажем на младите хора в град Пловдив позитивния пример, към който да се стремят при навлизането в реалния живот. Считаме, че мотивационно събитие като това би била добра отправна точка за тези, на които им предстои реализация на пазара на труда, а и не само.

Освен да вдъхновим пловдивчани бихме желали да помогнем и на най-малките. Събраните средства от входа за събитието, както и от спонсорите ни, ще бъдат дарени за закупуването на апарат билирубинометър за отделението по неонатология в МБАЛ "Пловдив", апарат от изключителна необходимост за изследването на жълтеница при новородените", коментират организаторите на събитието Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин.
 
"Вдъхнови ме" ще се проведе на 11 ноември, от 11:00 часа в Дом на културата "Борис Христов". Цените на поканите за събитието варират между 14 и 50 лв. и са в зависимост от разположението на местата в залата. Покани могат да се закупят чрез лично съобщение във фейсбук страницата на събитието.