Ваня Иванова
Ваня Иванова / netinfo
Световният рекорд на пазарджишката коафьорка Ваня Иванова за най-много вдигнати коси в рамките на 8 часа бе признат от фризьорската гилдия за успехът на годината. Това стана на проведена снощи церемония по връчването на първите за страната ни награди за фризьори You Are The First, организирана от „Кристиан оф Рома“ в столичния хотел „Маринела“.

Ваня Иванова
netinfo

Съвсем заслужено и очаквано наградата в категорията „Постижение на годината“ отиде при пазарджиклийката, а при обявяването му от водещите - Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, залата избухна в аплодисменти. Призът бе връчен от репортера на „Господари на ефира“ Илиян Велков, докато на втори план видеостена припомняше най-интересните моменти от историческия 4 декември 2016 година. Тогава с помощта на цял екип доброволци коафьорката направи 330 прически за 8 часа, а финалната 330-та доброволка на фризьорския стол бе самата Елена Кристиано.

Ваня Иванова
netinfo

Изненадата за нея бе, че в тържествената вечер не само раздаваше награди, но и получи може би най-голямата – сертификат за участието й в поставянето на първия по рода си световен рекорд, който официално бе признат от Гинес през лятото на тази година.

Ваня Иванова
netinfo

 

ПЪРВИ ГОДИШНИ НАГРАДИ ЗА ФРИЗЬОРСТВО Christian of Roma

Публикувахте от ХАЙЛАЙФ в 30 септември 2017 г.