Пловдив танцува благотворително в помощ на Мария
Пловдив танцува благотворително в помощ на Мария / Снимка: Интернет

Благотворителен уикенд организират пловдивските школи по латино танци в помощ на пострадалата при тежка катастрофа през март тази година Мария Древенлиева, чиято история ви разказахме преди дни.

Часове след като бе публикувана информацията за пострадалото момиче, всички латино школи в града се обединиха около идеята да съберат средства за оздравяването на Мария, като танцуват благотворително, а вече над 100 пловдивчани са потвърдили желанието си да подпомогнат инициативата.

Тази вечер  салсьорите се събират на ежеседмичното си парти в „Уайт бар“, където всеки желаещ ще може да си закупи ваучери за уроци по танци.

Четири урока с четирима инструктури ще се проведат в събота (1 август) от 16.00 до 20.00 часа в залата на „Салса де Куба“ на ул. „Васил Соколов“ №2, като цената на 1 урок е 5 лв, а на всички 4 урока – 15 лв. (Повече информация за уроците и инициативата, може да намерите ТУК)

Освен това, по време на петъчното парти, всеки ще може да остави желаната от него сума в помощ на пострадалото момиче в специална благотворителна кутия.

Всички събрани средства ще отидат за лечението на Мария.

Дарителската сметка, на която също може да помогнете за лечението на Мария е:

BIC CODE: BUINBGSF

IBAN: BG65BUIN95611000455399

Мария Васева Древенлиева