Канатларовски: Отиваме във Варна да печелим точки
Канатларовски: Отиваме във Варна да печелим точки / netinfo
Треньорът на Локомотив Пд Драган Канатларовски заяви, че отборът му ще търси точки на всяка цена при гостуването на Спартак Вн в двубоя от 5-ия кръг на първенството.

„Имахме достатъчно време да анализираме слабостите си и грешките, които допуснахме в мача с Левски. Сега ни очаква среща с традиционно неудобен за нас съперник, но въпреки това ние тръгваме за Варна с мисълта да печелим точки.”

Македонският специалист намекна, че подписалият договор през седмицата Иван Караманов по всяка вероятност ще запише повторен дебют с фланелката на родния си клуб.

„Караманов ще попадне в групата за Варна. Той все още не е в оптималната си форма, но мисля, че с опита и качествата, които притежава може да ни бъде много полезен”, каза Канатларовски.

Стана ясно, че подписилият договор със „смърфовете” македонски защитник Методия Степановски все още е вариант за ново попълнение в състава на „черно-белите”. Проблемът при него е, че три клуба от западната ни съседка спорят за правата му.

„Разбрали сме се за трансфера на Степановски с колегите ни от Пелистер. Оказа се обаче, че от Вардар и Работнички също претендират за неговите права. Готови сме да привлечем играча веднага щом казуса с него бъде решен”, коментира въпроса финансовия директор Иван Петлешков.