/ БГНЕС
Иван Тотев за ексцесиите на „Лаута“: Това е последното нещо, което искаме да виждаме на стадионите
95343
Иван Тотев за ексцесиите на „Лаута“: Това е последното нещо, което искаме да виждаме на стадионите
  • Иван Тотев за ексцесиите на „Лаута“: Това е последното нещо, което искаме да виждаме на стадионите
Като недопустимо определи кметът на Пловдив Иван Тотев вчерашното меле по време на футболната среща между "Локомотив" Пловдив и ЦСКА София.
 
Това е последното нещо, което искаме да виждаме на стадионите. Цялата пловдивска общественост призоваваме непрекъснато за подкрепа на спортните отбори на града, помагаме им, включително се подготвят процедурите за концесията на стадиона на „Лаута“ и изграждането на тренировъчна база на Локомотив“, коментира градоначалникът, който ще се срещне днес с шефа на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков, за да обсъдят предприемане на мерки за предотвратяване на подобни инциденти.
 
 11 задържани при мелето на мача в Пловдив между "Локомотив" и ЦСКА

Нали спорта и състезанията трябва да носят удовлетворение на хората“, попита риторично Тотев и коментира с разочарование дали изпадането в подобни крайности не обезсмисля изобщо съществуването на спорта.
 
Прокуратурата в Пловдив също подхваща мелето от вчера на стадион „Лаута“. В ранния следобед от държавното обвинение ще дадат брифинг във връзка с баталните сцени от мача между "Локомотив Пловдив" и "ЦСКА София", завършил 0:1 за "червените".

Още от коментара на Тотев чуйте в звуковия файл.

Очаквайте подробности!